سفارش تبلیغ
صبا ویژن

im iman

نظر

قبل از شروع  آموزش گوگل ادورز توجه کنید که با gmail غیر از gmail اصلی این کار را انجام دهید. چون در ورود اول به شما تخفیف داده خواهد شد. سعی کنید تا با راهکارهای این کار آشنا نشدید شروع به ادورز نکنید. نکته مهم تر اینکه برای پایین آمدن هزینه ادورز حتما سایت خود را از نظر سئو بروز رسانی کنید و با سئو دقیق بدون اسپم سازی نتیجه خوبی بگیرید. , همچنین به آموزش سئو نیز نیاز دارید.

توجه داشته باشید ادورز در ایران از طرف گوگل بسته شده بنا بر این اگر اشتباهی کنید کل هزینه شما سوخت میگردد 

توجه کنید ما آماده ایم در همه مراحل ادوردز شما را پشیتیبانی کنیم

مشاوره ادورز و سئو  توسط تیم ما رایگان میباشد 

گوگل ادوردز چیست ؟!
واقعیت این است که تبلیغات در گوگل تنها شامل گوگل ادوردز نمی شود، بلکه یکی از روش های تبلیغات در گوگل، گوگل ادوردز است.
برخی فکر می کنند که گوگل ادوردز رایگان هم وجود دارد!
برخی دیگر پیش خودشان فکر می کنند تنها با داشتن یک اکانت گوگل می توان از گوگل ادز استفاده کرد و به قول خودشان بازاریابی اینترنتی یا تبلیغات اینترنتی داشت.
اما باید بگوییم که متاسفانه به این سادگی نیست. نه تنها گوگل ادوردز از لحاظ هزینه بالا می باشد، بلکه احتیاج به آموزش کار با google adwords نیز لازم است.
البته خیلی از دوستانی که در کار طراحی وب سایت هستند بعضا بدون اطلاع از نحوه استفاده از گوگل ادروز در این حوزه وارد می شوند و مشاوره نیز می دهند. که طبیعتا باعث تباهی هزینه تبلیغاتی کارفرما می شود. عده ای گوگل ادوردز را زیر مجوعه تبلیغات کلیکی می دانند و آن را تبلیغات کلیکی گوگل می نامند، که غلط هم نیست.
ما به پشتوانه منابع به روز، معتبر و تجربه این مطلب را برای شما عزیزان تهیه کردیم. امیدواریم که توانسته باشیم برای آموزش تبلیغات در گوگل از ابزار ادوردز کمکی هر چند کوچک کرده باشیم.
آشنایی با برخی اصطلاحات رایج در گوگل ادوردز
Keyword (کلمه کلیدی): کلمه یا عبارتی است که کاربر با سرچ کردن آن در گوگل تبلیغ شما را خواهد دید. در واقع تبلیغات شما تنها برای کلمات کلیدی که انتخاب میکنید در گوگل نمایش داده میشود.
Click (کلیک): گوگل تعداد کلیک هایی که بر روی تبلیغ شما شده است را کنترل میکند و هزینه را بر حسب آن ها حساب میکند.
Impression : تعداد دفعاتی است که تبلیغ شما به کاربران نمایش داده شده است.
CTR (نرخ کلیک): اگر تعداد کلیک ها را بر تعداد impression ها تقسیم کنید نرخ کلیک به دست می آید. هر چه نرخ کلیک بالاتر باشد بهتر است و به این معنی است که تبلیغات شما موفقیت آمیز بوده است.
CPC (هزینه هر کلیک): روش محاسبه هزینه توسط گوگل که بر مبنای هر کلیک میباشد و این هزینه در نهایت ممکن است از میزان پیشنهادی شما برای هر کلیک حتی کمتر هم باشد چون همانطور که گفتیم گوگل فاکتورهای کیفیتی و همچنین مبلغ پیشنهادی رقبا را هم در نظر میگیرد. مثلاً اگر پیشنهاد همه رقیبانتان برای کلمه کلیدی مورد نظر شما کمتر از مبلغ پیشنهادی شما باشد گوگل به همان میزان هزینه تان را کم میکند.
Quality score (امتیاز کیفیت): گوگل با توجه به وضعیت سئو سایت شما و میزان ارتباطش با تبلیغی که میخواهید بدهید و همچنین با توجه به نوع عنوان و توضیحات تبلیغ به آن امتیاز میدهد که این امتیاز هم بر روی کمتر شدن هزینه تبلیغتان تأثیر زیادی دارد. هر چه این امتیاز بالاتر باشد هزینه هم پایین تر خواهد آمد.
گوگل فقط به دنبال نمایش دادن تبلیغات با بالاترین رقم پیشنهادی نیست چون ممکن است که آن ها اصلاً تبلیغات خوبی نباشند در واقع هدف گوگل فقط کسب درآمد از این تبلیغات نیست بلکه فاکتور اصلی همچنان رضایت کاربر است. به همین دلیل است که گوگل امتیاز کیفیت را هم مد نظر قرار میدهد تا تبلیغاتی مرتبط و باکیفیت به کاربر نمایش داده شود.
Conversion rate (نرخ تبدیل): نرخ تبدیل کاربر به مشتری میباشد. تمام این کارها در نهایت باید منجر به خرید و تبدیل کاربر به مشتری شود.
البته منظور از خرید در واقع عملیاتی است که شما مدنظر دارید تا کاربر در نهایت آن را انجام دهد. مثلاً ثبت نام در سایت و یا ورود اطلاعات خاص توسط کاربر میتواند برخی از این اهداف و عملیات ها باشد.
بسیاری از شرکت ها میلیون ها سرمایه خود را در تبلیغات کلیکی گوگل از دست میدهند زیرا بدون برنامه ریزی و با کارآیی پایین بودجه خود را مصرف کرده اند.
فرض کنید 10 کمپین مختلف تبلیغاتی برای کلمات کلیدی مختلف دارید که هر کدام روزانه 40.000 تومان بودجه اختصاصی دارند اگر همینطور بدون برنامه فقط برای 1 ماه این کمپین ها ادامه داشته باشند در نهایت مجبور به پرداخت 12 میلیون تومان برای هر کدام خواهید بود!
اینجاست که نرخ تبدیل اهمیت پیدا میکند در واقع باید تبلیغات شما به سرعت باعث افزایش مشتری و فروشتان شود تا سرمایه رفته به سرعت برگردد.

نگارش متن تبلیغات در گوگل
در این آگهی، نه تنها از عبارت کلیدی انتخابی به درستی استفاده نشده است (حتماً در متن آگهی از عبارت کلیدی انتخابیتان استفاده کنید)، بلکه آنها از کاربران نمی خواهند در قبال این آگهی کاری انجام دهند. نه شمار? تماسی در زیر قرار دارد و نه گفته شده با کلیک بروی تبلیغ چه اتفاقی خواهد افتاد.
اگر دقت کنید در انتهای متن نوشته شده است، با 12 سال تجربه. این عبارت برای کاربر چه معنایی دارد؟ هیچ. آنها به کاربران نمی گویند که چه کاری انجام دهند، پس آنها هم هیچ کاری انجام نمی دهند.
یکی دیگر از عوامل مهم در تبلیغ گوگل، نمایش URL شماست. لینک سبز رنگی که در پائین عنوان تبلیغ شما قرار دارد، آدرس اینترنتی یا همان URL شماست. URL شما می تواند هرچیزی که می خواهید باشد، اما دامن? آن باید با دامن? صفح? لندینگ شما یکسان باشد.
سعی کنید همیشه در URL صفح? لندینگ خود از کلم? کلیدی انتخابی خود استفاده کنید. این کار به نفع تبلیغ تان خواهد بود.